Glasögondesigner ny medlem i Modeink

Skrivet

Inbjudan till optikmässan

Gianmaria Mazzoleni är en av Modeinks senaste medlemmar och har erfarenhet inom glasögonbranschen i Italien. Idag importerar han glasögon som han säljer i Sverige, men arbetar samtidigt med att anpassa det egna Italienska varumärket Em Eyewear för den Svenska och Skandinaviska marknaden. I veckan deltar han på Optikmässan som arrangeras av Sveriges Optikleverantörers förening. 
Gianmaria Mazzoleni kommer ursprungligen från Italien. Där har han en bakgrund som ägare av ett företag som distrubierar och designar egna glasögonkollektioner. Idag bor han i Sverige och importerar glasögonkollektioner från både Italien och USA som han i veckan kommer att ta med sig till Optikmässan i Stockholm.

– Det är två högkvalitativa glasögonkollektioner, Vanni och Derapage, som jag tar med mig på mässan. Mitt mål är dock inte i första hand att sälja, utan att få ett tillfälle att möta kunder, samla in ordrar och skapa nya kontakter, berättar Gianmaria Mazzoleni.

Förutom att importera glasögonkollektioner arbetar han även med att föra över sitt egna Italienska varumärke Em Eyewear till Sverige och sitt nystartade företag John and Mike Sweden AB. Varumärket har funnits några år i Italien, men Gianmaria Mazzoleni vill nu anpassa det till den svenska och skandinaviska marknaden. Något han har vänt sig till Modeink för att få stöd i att utföra.

– Först och främst har jag vänt mig till Modeink för att det här är en helt ny situation i ett nytt land för mig. Modeink kan också hjälpa mig att förbättra min affärsstrategi och utöka mitt nätverk. Att vara här på Modeink är ett bra sätt att komma i kontakt med rätt människor inom modebranschen och träffa människor att byta erfarenheter med.

Ps. Just nu söker Gianmaria Mazzoleni agenter för försäljning av kollektionerna ”Made in Italy” , ”Vanni Eyewear” och ”Derapage Eyewear” på den svenska marknaden. Kontakta info@johnmikesweden.se för mer information.

Kontaktuppgifter:

Gianmaria Mazzoleni, John and Mike Sweden AB
info@johnmikesweden.se

Gesica Tawakkoli Gunmalm, verksamhetsansvarig, Modeink
gesica@modeink.se, +46 706-920964

Sara Axelsson, kommunikatör, Inkubatorn i Borås
sara@ink-boras.se