Modeinkubatorns kunder ställer ut i Berlin

Skrivet

Den 1 september öppnade Marketplace Borås i samarbete med Borås stad en pop-upbox i det populära köpcentret Bikini Berlin. Flera av Modeinkubatorns kunder är representerade och även parallellt i Fashion Gallery i Textile Fashion Center i Borås.

Bukvy popup Berlin

Bez Bukvy, Ciszere och Di.Stort. Vi känner till dem som kunder till Modeinkubatorn och merparten är bördiga från Borås. Nu har de fått möjligheten att exponera och sälja sina produkter i Bikini Berlin, ett nischat köpcenter inom design och mode i anslutning till Berlin Zoo. Utöver inkubatorbolagen finns varumärken som Annika Wihl, Handarbetets Vänner, Notre Projet, Minna Heino samt Xvemiul på plats och under projektets gång kommer fler att ansluta.

- Det är fantastiskt att finnas representerade och möta kunderna på plats i Berlin. Samarbetet ger oss möjlighet att som nyetablerat varumärke växa snabbare än vi annars hade haft möjlighet till, säger Elena Ekström, grundare till Bez Bukvy.

Ciszere popup Berlin

Parallellt med pop-up boxen i Berlin ska dessa företag ska vara representerade med produkter i Fashion Gallery i Textile Fashion Center med öppet alla dagar utom söndagar kl. 10.00-20.00.

– För oss är bikini Berlin ett första steg mot att nå utanför Sveriges gränser och ut i Europa. Vi tror att Bikini Berlin kommer ge oss ett ökat värde för varumärket men även inbringa försäljning, säger Johan Forsberg, grundare och delägare i Ciszere.

di.stort popup berlin