Inkubatorn Borås

Vi är startup-hubben för dig som
vill flyga högre, längre och snabbare!

http://modeink.se/wp-content/uploads/2017/06/borasink.png

Har du en lysande produkt som behöver kommersialiseras? Eller en fantastisk tjänst med global affärspotential? Är du helt enkelt en startup som vill flyga högre, längre och snabbare? Då är du välkommen att checka in hos oss!

Inkubatorn i Borås (BoråsInk) stöttar alla entreprenörer och innovatörer inom teknik, textil och mode med affärsutveckling – från affärsidé till finansiering och börsintroduktion. BusinessInk och FashionInk är två affärsområden som båda gör dig redo för take off. Oavsett var du checkar in ser vi till att din tillväxtresa når rätt destination i affärsvärlden. Och det bästa av allt – den är all Ink-lusive.

 

Affärsutveckling All Ink-lusive

Inkubatorn i Borås ägs av Borås Stad och vår gemensamma vision är att få så många startups som möjligt att göra sin första take off i affärsvärlden. All Ink-lusive innebär att vi ställer erfarna affärsutvecklare till ditt förfogande under hela tillväxtresan som tillför inspiration, professionella råd och en outtröttlig energi. Tillsammans tar vi ut kompassriktningen för ditt företag, etablerar en realistisk målbild och hjälper dig att navigera genom den turbulens som alla företag möter i affärsvärlden. Vi hjälper även till med finansiering, tekniska och kommersiella nätverk, och med en kreativ tillväxtmiljö i Textile Fashion Center. Där får du tillgång till en kontorsplats, ateljé och maskinpark i en av landets coolaste innovationshubbar med närhet till både akademi, näringsliv och stad.

 

Vi erbjuder två incheckningsmöjligheter på din tillväxtresa

BusinessInk och FashionInk är två affärsområden som båda gör dig redo för take off. Oavsett vilken tillväxtresa du har framför dig och vilken affärsinriktning du har hjälper vi dig med ett anpassat affärsutvecklingsstöd för en snabb och effektiv marknadsetablering.