modeink.se – Det viktigaste du behöver veta om startups!

Prova din idé med en prototyp

När man är på väg att ta fram en ny produkt är det alltid bra att göra en prototyp av sin idé, det vill säga ett enkelt exempel på det man har i åtanke. En prototyp kan göras av det mesta, även digitala produkter och tjänster. Hos prototyp.se kan du få hjälp att skapa en digital prototyp om din startup har riktat in sig på digitala produkter och tjänster. Då slipper ni lägga onödigt mycket tid, pengar och energi på något som inte fungerar.

Få hjälp med prototypen hos prototyp.se

Har du en idé om en digital produkt eller tjänst, men vet inte hur du ska ta fram den? Då kan prototyp.se hjälpa dig. Har du exempelvis en idé om en ny app som kan vara användbar för gemene man men kan ingenting om kodning så hjälper de dig att skapa en enkel version av appen som sedan kan testas ute i verkligheten. Med hjälp av den får du sedan en väldigt bra indikation om hur bra appen är och om den verkligen fyller ett behov som folk har.

Eftersom just digitala tjänster är svåra att behärska för den som inte kan så mycket om datorer och kodning, så är det bra att företag som prototyp.se finns. Genom att de erbjuder sin kompetens inom området så kan de hjälpa människor med smarta idéer att göra verklighet av idéerna. Om du sitter på en bra digital produkt eller tjänst men skräms av det faktum att du inte kan ett dugg om datorer och kodning så finns det med andra ord ingen anledning att tveka. Kontakta prototyp.se redan idag för att komma igång.

Gör din egen prototyp

Är din idé en fysisk produkt? I så fall finns det möjlighet att göra prototypen själv så att du har något att visa upp för investerare. Ett enkelt och smart sätt att göra en prototyp är med lera. Använd leran till att forma din prototyp så att man får ett bra hum om hur produkten känns i handen. Även trä är ett bra material att göra prototyper av tack vare att det är lättillgängligt, billigt och lätt att jobba med. Känner du någon som kan svetsa eller är bra på att skapa på olika sätt så är det en fördel att be dem om hjälp. Har du ingen möjlighet att göra en fysisk prototyp så kan det fungera bra att bara rita den så noggrant som möjligt och ta med ritningen till en investerare.