modeink.se – Det viktigaste du behöver veta om startups!

Tapetsera lokalen till ditt startupbolag

Startupbolag är de företag som vill förändra världen och göra allting i stor skala. De som grundar dessa startupbolag drömmer ofta om att förbättra samhället genom att förverkliga en idé som ännu inte finns. För att lyckas är det avgörande att investera i ett iögonfallande varumärke som väcker människors nyfikenhet. Du behöver skapa ett varumärke som låter både befintliga och potentiella kunder veta vad du säljer. Detta handlar om att skapa medvetande och en bestående bild hos din målgrupp. För att uppnå detta kan du använda en unik kombination av färger, symboler och design.

Börja först med ditt kontor och din lokal

Varför inte börja med att tapetsera ditt kontor och din lokal? När du har en lokal med fin inredning kommer du att representera ditt startupbolag på bästa sätt och förstärka ditt varumärke. Om det till exempel gäller ett startupbolag inom hållbarhet och energibesparing kan grön tapet vara passande. Grön färg är passande då den står för balans, naturen, hälsa och tillväxt. Det bästa stället att hitta dina nya tapeter av hög kvalitet är utan tvekan hos Familjetapeter som är Nordens största tapetbutik på nätet. Deras sortiment är mycket stort och du kan välja mellan många mönster och stilar i grön färg. Till exempel har du bästsäljaren Nocturne från Boråstapeter som tillhör den unika tapetkollektionen Nocturne Special Edition. Den är både prisvärd och enkel att sätta upp. Med denna tapet kommer du verkligen att liva upp din lokal och sätta tonen för hela utrymmet.

3 fördelar med tapeter

Det finns flera fördelar med att inreda med tapeter:

  • Går snabbt att sätta upp – Tapeter går mycket snabbt att sätta upp jämfört med att måla väggarna. Det tar vanligtvis inte mer än några timmar medan det för målarfärg kan ta flera dagar eftersom varje lager färg behöver tid att torka.
  • Luktar inte – En annan fördel med tapeter är att de till skillnad från målarfärg inte luktar och är en renare process.
  • Ger en omedelbar effekt – På bara någon timma kan du förvandla en tråkig vägg till det mest spännande i hela rummet och förändra hela känslan i atmosfären!